9 thoughts on “Tegenlicht Kort: zijn bitcoins hype of geld van de toekomst?

  1. Max Keiser interviewde Brett Scott gisteren over de cashless economy en hoe belangrijk crypto daar in zal zijn. Scott noemde vervolgens Nederland en Zweden als landen die daar al hard op weg naar zijn. Het artikel dat hij schreef wijst op de consequenties van een cashless economie en de consequenties dit kan hebben op zwakkere groepen in de samenleving. Een cashless society geeft een overheid de mogelijkheid om gericht iemand's betalingsmogelijkheden stop te zetten mochten de overheid ooit zulke macht willen gebruiken. Bitcoin is iets wat zulk soort macht direct ondermijnt.

    Hier is het artikel: http://www.theguardian.com/sustainable-business/2015/sep/30/1984-does-a-cashless-economy-make-for-a-surveillance-state

  2. I have found that the best investment option for bitcoin is this one ( www.DoubleMyBTC.com ) Everyone thinks these things are bullcrap but this company has doubled endless amounts of BTC for me and I couldn't be happier with all my BTC I have saved now!!

  3. In de toekomst zal er geen contante betalingsmiddel zijn gezien de hoge transport kosten en het risico om overvallen te worden door dieven.
    In de toekomst hebben we maar 1 betalingsmiddel en dat is 'n chip die geimplementeert is in jou rechterhand of voorhoofd,op deze chip staan al jou gegevens geregistreert,zonder deze chip kun je niet langer deel uitmaken van de maatschappij en heb je nergens recht meer op,zelfs niet om te leven.
    Deze chip zal het 666 nummer bevatten omdat dat 'n eenvoudige model nummer is.

  4. Bitcoins worden veel vaker gebruikt dan je verwacht, er bestaat namelijk iets dat het deep web heet (zoek maar op als je t niet kent), daar worden dagelijks miljarden bitcoins over de hele wereld gebruikt om dingen te kopen (werkelijk alles is daar te koop)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *